myrbrallor.blogg.se

ADHD, Biopolär eller bara helt jävla normalstörd?! Svaret återstår att se men här kan ni följa min resa genom neuropsykologins värld. Allt från läkarbesök till min lite halvt brokiga vardag. Hur privat denna blogg blir återstår att se men jag är en tjej i 30-års åldern som efter många år av kämpande och obesvarade frågor har på eget initiativ valt att påbörja en utredning för ADHD och biopolär 2 (min psykologs initiativ). Så välkommen till mitt liv med myror i brallan.

Kontrollbehov

Publicerad 2013-05-01 09:59:08 i diagnos,

Har den senaste tiden på uppmaning av min psykolog försökt sätta ord på det som är jobbigt för mig. Kan tyckas superenkelt men det är det inte kan jag lova. Problemet för mig är att dom här jobbiga grejerna har ju blivit en del av min vardag och hur vet man vad som är normalt eller adhd/bipolär då?

Har kommit fram till att mitt kontrollbehov är kanske lite väl jobbigt ibland. Det artar sig olika och ibland kommer det nya.

Jag har en favoritmugg tex, den får BARA jag dricka i. Gör någon annan det så kommer ångesten som ett brev på posten och det känns som om jag vill slita av min egen hud.
Sen måste man planera vet ni, varje kväll går jag igenom kommande morgon tusen gånger. "10 min dusch, 5 min klädval, 20 min fixa sig, 3 min leta nycklar, 5 min spårvagnspromenad, vagn 1, nr 5 06.40, vagn 2, nr 1 07.05." Osv...

All mat måste vara tillagad och ätas på ett speciellt sätt, har en sjuk relation till klockan och tittar på den säker 1000 gånger på en dag.
Nåväl listan kan göras lång men ska inte avslöja allt om min härliga personlighet redan nu ;)

Härlig första maj på er!

Ps. Mitt fotosug är tillbaka, woho!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela